Памер шрыфту
A- A+
Iнтэрвал памiж лiтарамі
Каляровая схема
A A A A
Дадаткова

Новыя прынцыпы арганізацыі харчавання

Паважаныя бацькі!

З 1 верасня 2023 года наша школа пераходзіць на новыя прынцыпы арганізацыі харчавання вучняў. Галоўная задача пераходу на новыя прынцыпы арганізацыі харчавання-прадастаўленне якаснага, бяспечнага і збалансаванага харчавання з улікам смакавых пераваг саміх вучняў і іх бацькоў (законных прадстаўнікоў). Для гэтага Міністэрствам адукацыі Рэспублікі Беларусь распрацаваны раздзел на інтэрнэт-сайце Міністэрства "Інфармацыйны зборнік тэхналагічных карт страў вырабаў", у які ўключаны новыя фірмовыя стравы, апрабаваныя і якія знайшлі станоўчы водгук у дзяцей пры правядзенні эксперыменту. З 01.09.2023 стравы з гэтага зборніка будуць уключаны ў прыкладныя двухтыднёвыя рацыёны для навучэнцаў нашай установы адукацыі.

Міністэрствам аховы здароўя Рэспублікі Беларусь вызначана, што найбольш аптымальнымі прыёмамі ежы для вучняў 1-4 класаў школ будзе гарачы сняданак, абед, падвячорак. Вучні 5-11 класаў будуць пачынаць прыём ежы пазней - з абеду і далей атрымліваць падвячорак, вячэру.

Раздзелы сайта